Blog


Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog! Je kunt hier blogs vinden over het onderwerp 'wonen' en alles wat daar mee te maken heeft.

Benieuwd naar welke onderwerpen? Je vindt ze hieronder!


Puppyproof kerst

Iedereen die een puppy in huis heeft weet dat alles wat los en vast zit interessant is voor zo’n beestje. Net zoals bij een baby ontdekt een pup alles met zijn mond, dat betekent dat alle mooie spulletjes die je rond laat slingeren eigenlijk kapot gekauwd of gesloopt worden. Overigens geldt dit ook voor kittens, ook zij zijn super nieuwsgierig, klauteren overal in en zien een kerstbal als hèt ultieme speeltje. Niet echt een goed idee om met kerst een grote boom met tierelantijntjes in huis te halen dus!

Lees meer »

Kerststyling DIY

Het is weer december, Sinterklaas is inmiddels onderweg naar een warmer oord en hier in Nederland maken wij het weer gezellig in huis. Waarom? Nou, niets geeft een fijner gevoel dan allemaal kerstdecoratie in huis te halen en je huis om te toveren tot een nog knusser thuis! En omdat we dit jaar helemaal veel aan huis gekluisterd zijn is dat nu misschien wel belangrijker dan ooit. Maar hoe pak je dit aan?

Lees meer »

Oud schoolbankje opknappen

Al lang was ik op zoek naar een vintage schoolbankje, en dan niet zo'n kleutervariant maar eentje waar de kinderen nog lang gebruik van kunnen maken. Eentje waar ik eventueel zelf ook nog op kan zitten.

Lees meer »

10 budgettips voor je interieur

Voor sommige mensen zal dit een bekend probleem zijn; je wilt je huis graag wat meer sfeer geven met decoratie of een aantal meubels vervangen maar helaas laat je budget het niet toe. Met de volgende tips leg ik je uit hoe je je huis toch opnieuw kunt inrichten met een beperkt budget!

Lees meer »

Aan de slag met webbing!

Webbing; wie wel eens een woonblad openslaat heeft deze woontrend niet kunnen missen. Het rieten vlechtwerk, wat vooral bekend werd door de koffiehuisstoelen van Thonet, maakt al een paar jaar zijn comeback. Design House Stockholm en HKliving begonnen met de toepassing van webbing in kasten. Inmiddels wordt het door talloze interieurmerken gebruikt voor stoelen, kasten, tafels, spiegels, lampen en nog veel meer. 

Lees meer »

Seizoensbloemen

Nu het zonnetje schijnt en de lente er weer aan zit te komen krijg ik altijd zin om bloemen in huis te halen. Zo’n mooie bos op tafel geeft toch altijd een opgewekt gevoel en brengt wat extra kleur in huis. Maar welke bloemen kun je nu het beste aanschaffen? Ik leg het je uit!

Lees meer »

Woontrends 2020

Normaal gesproken zijn de woontrends voor het komende jaar al een half jaar van tevoren bekend. Dit heeft vooral te maken met de inkoop van nieuwe collecties van de woonwarenhuizen en andere winkels die betrekking hebben op het interieur. Inmiddels is het jaar 2020 alweer volop bezig. Tijd om nog even stil te staan bij de woontrends voor dit jaar!

Lees meer »