Interieuradvies


Twijfel je nog over het inschakelen van een interieurstylist?

Misschien heb je het idee dat je zelf wel het één en ander kunt uitzoeken om jouw perfecte interieur te creëren. Of misschien vind je het gewoon te duur.

Natuurlijk kun je echt wel zelf aan de slag om je nieuwe interieur bij elkaar te zoeken maar bedenk wel dat dit enorm veel tijd kost. Ook zou het zonde zijn als je na een aantal maanden toch niet helemaal tevreden bent over de combinatie van je zojuist aangeschafte meubels. Je moet dan weer opnieuw op zoek en behalve tijd kost dit ook weer extra geld.

Door een interieurstylist op zoek te laten gaan heb je meteen jouw droominterieur. Ook gaat zo'n interieur vaak wel een aantal jaren mee wat een prima investering is voor de toekomst!

Dus, twijfel niet meer maar neem contact op met Ook Goud en ik zorg voor precies het interieur dat je altijd al wilde!

Samen met jou kijk ik naar de te gebruiken ruimte en neem ik de beoogde wensen door. Vervolgens ga ik aan de slag met een stylingplan. Ik zorg voor de meest efficiënte indeling van de ruimte en het gebruik daarvan en zoek hierbij zowel passende materialen als de juiste kleuren. Ook kun je mij inhuren voor het maken van een lichtplan waardoor een ruimte het meest tot zijn recht komt.

Kijk verder naar mijn werkwijze en tarieven en maak een afspraak of geef iemand een cadeaubon!