Werkwijze


Welk advies moet ik kiezen?

Dit is de meest gestelde vraag die ik krijg. Onder mijn tarieven staat precies beschreven wat een advies inhoudt maar ter verduidelijking zal ik hieronder even kort toelichten wat de verschillen zijn:

  • Een mondeling advies is een advies aan huis waarin ter plekke wordt besproken wat je in een ruimte zou kunnen aanpassen. Je krijgt hierna een gespreksverslag per e-mail opgestuurd. Mocht je ook voorbeelden, specifieke kleuren of plaatjes willen zien, kies dan voor een kleuradvies.
  • Een kleuradvies kies je ook als je nog tevreden bent met je huidige meubels. Moeten deze meubels anders staan, vervangen worden of wil je ook nieuwe accessoires? Kies dan voor een indelingsplan
  • Is een indelingsplan niet voldoende en wil je ook een nieuw kleurtje op de muur of het gewoon helemaal anders aanpakken? Kies dan voor een uitgebreid interieuradvies.
  • Net een nieuw huis en weet je niet waar je moet beginnen? Kies dan voor een moodboard. Hierin verwerk ik ideeën in kleuren en materialen en laat ik zien welke sfeer ik in gedachte heb voor de in te richten ruimte.
  • Bij een lichtplan duid ik aan waar de basisverlichting en sfeerverlichting moeten komen in een ruimte, dit plan is heel goed te combineren met een uitgebreid interieuradvies.

Hoe nu verder?

Wat leuk, je hebt een advies gekozen! Nadat je contact op hebt genomen zal ik een afspraak inplannen om bij je langs te komen.

Als eerste hebben wij (behalve bij mondeling advies en kleuradvies) een intakegesprekBij dit kennismakingsgesprek zal ik mijn werkwijze verder toelichten, vervolgens bespreken we de wensen voor de betreffende ruimte(s).

Mocht er geen plattegrond aanwezig zijn dan meet ik de ruimte en aanwezige meubels op.

Het intakegesprek duurt ongeveer 60-90 minuten.


Tweede contact

Nu de wensen en behoeften bekend zijn kan ik aan de slag. 

Bij de losse adviezen zal je bij het tweede contact de uitwerking krijgen.

Kies je voor een uitgebreid pakket dan maak ik eerst een moodboard, vervolgens presenteer ik het moodboard bij je thuis. Tijdens deze presentatie is er nog ruimte om eventueel aanpassingen te doen aan het voorstel.


Derde contact

Heb je gekozen voor een uitgebreid interieuradvies dan is het nu tijd voor het definitieve plan.

Afhankelijk van het gekozen pakket ga ik aan de slag met het (aangepaste) moodboard, indelingsplan, kleur/materialenplan, aankooplijst en/of verlichtingsplan.

Ik licht het definitieve plan toe en je ontvangt het gehele plan in boekvorm.


Follow-up

Met alle verkregen informatie kun je ervoor kiezen om verdere professionele hulp in te schakelen of zelf aan de slag te gaan.

Graag zie ik je over een half jaar weer om het uiteindelijke resultaat te bewonderen!


Mocht je er nu nog steeds niet uit komen dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen, dan kijken we samen naar een geschikt advies voor jou!