Over Mij

Hallo, ik zal me eens even voorstellen! Ik ben Ivette Hogenhout en ik woon samen met mijn gezin in Groningen.

Alleen al de laatste 7 jaar ben ik 3 keer verhuisd en zo is mijn passie voor interieur eigenlijk ontstaan. Door deze verhuizingen kwam ik er namelijk achter dat elk huis zo zijn eigen karakter en eigenschappen heeft. Daar hoort elke keer ook weer een nieuw interieur bij.

Het fijne is dat als ik een nieuw huis binnenloop, ik in mijn hoofd direct een nieuw interieur schets. Pas later besefte ik dat niet iedereen dit heeft en deze 'gave' komt dan ook goed van pas als interieurstylist.

 

Om meer te weten te komen op het gebied van interieur ben ik de opleiding Interieurstyling gaan volgen aan de Interieuracademie. Deze opleiding heb ik succesvol afgerond met een examen waardoor ik nu in het bezit ben van een diploma.

Ik heb hier veel geleerd over het creëren van sfeer, verschillende stijlen, design en het omgaan met trends in het interieur. Dit alles zorgt ervoor dat ik vol enthousiasme voor iedereen een passend interieur kan vinden.

 

Wat mij persoonlijk kenmerkt is dat ik een voorkeur heb voor alles wat duurzaam is. Op zich is duurzaamheid een vrij breed begrip. Een kunststof stoel kan duurzaam zijn omdat deze lang meegaat maar voor mij wordt het pas interessant als deze stoel voor het grootste gedeelte gemaakt is uit gerecycled kunststof. Omdat deze vorm van gebruik in interieur vrij nieuw is voor de consument hoop ik anderen hun nieuwsgierigheid hiermee te kunnen opwekken.

Verder ben ik gek op DIY-projecten. Ik word erg blij van een interieur wat je niet zo in de winkel kunt kopen. Als je in mijn huis rondkijkt is een groot deel van de meubels en accessoires dan ook zelf gemaakt of aangepast aan mijn eigen smaak. 


Over Ook Goud

De naam 'Ook Goud' is eigenlijk een beetje een knipoog naar Groningen.

Ik ben geboren en opgegroeid in de randstad maar een aantal jaar geleden ben ik naar Groningen verhuisd. Meteen al was ik gecharmeerd van de manier van spreken hier.

Als je uit de stad Groningen komt ben je een 'stadjer' en praat je niet in dialect maar gooi je er wel af en toe een paar Groningse woorden in. In plaats van 'komt goed' zeggen ze hier 'komt goud' en dat vond ik heel grappig.

'Ook Goud' betekent dus voor een Groninger 'ook goed' en dat is ook wat ik wil uitstralen. Mijn service is namelijk ook gewoon goed!

 

De tweede betekenis ervan is dat ik niet alleen een standaard interieur aanbied.

Mijn service is heel persoonsgericht, dus wil je alles heel strak en clean of juist veel kleur met allemaal tierelantijntjes, het kan allemaal, óók goud!

Alles met als doel om een mooi, knus en fijn interieur te creëren want, eigen haard is tenslotte goud waard!