Woonkamer en slaapkamer

Wie: Gezin uit Zwolle

Wens: Bohemien, retro en jungle

Kleurenschema: Groen, wit, hout en naturel kleuren

Pakketkeuze: Moodboard + aankooplijst


Zithoek

De knusse woonkamer van dit gezin kon wel wat sfeer gebruiken. Ondanks dat de ruimte niet heel groot is, valt er wel veel licht naar binnen omdat één wand volledig uit ramen bestaat. Voor het zitgedeelte was de wens was een mix tussen bohemien, retro en jungle met etnische invloeden. Voor het ultieme loungegevoel mochten de vloerkussens natuurlijk niet ontbreken. Het enige wat in de woonkamer mocht blijven was het mooie vintage dressoir. Deze past uitstekend bij de jungle-look van de ruimte. Omdat de eigenaresse van het huis zelf voldoende inzicht had om vanuit inspiratie verder te werken werd er gekozen voor een moodboard per ruimte in combinatie met een aankooplijst. 

Eethoek

De verf op de wand is in de eethoek hetzelfde zodat de hele ruimte één geheel wordt. De eethoek is wat lichter geworden dan het zitgedeelte en heeft meerdere functies gekregen. Niet alleen een plekje om te eten, maar ook een plekje om te spelen plus heel veel opbergruimte in de bank! Als laatste is deze opstelling ook nog eens ruimtebesparend, de woonkamer krijgt op deze manier een vrije doorloop.

Slaapkamer

Ook in de slaapkamer vindt je de bohemien jungle-sfeer terug. Ondanks de donkere zeegroene wand achter het bed is de kamer toch erg licht. Dit komt door alle overige naturel en houttinten die gebruikt zijn. De print van het behang brengt verassend genoeg veel rust in de slaapkamer en geeft de kamer een oosters tintje. De wens om vooral te ontspannen in de slaapkamer moet op deze manier zeker goed komen!