Woonkamer en serre

Wie: Gezin uit Groningen

Wens: Urban jungle

Kleurenschema: Groen, grijs, zwart en hout

Pakketkeuze: Uitgebreid interieuradvies


Dit gezin had net een compleet nieuwe serre laten aanbouwen over de gehele breedte van het huis. De wens was om deze serre wat meer te betrekken bij de woonkamer zodat het één geheel wordt. De woonkamer moet hierbij ook aangepakt worden want dit heeft nog niet echt de gewenste stijl die het stel voor ogen heeft. De woonkamer is momenteel vrij donker qua lichtinval terwijl de serre juist heel licht is.

Er werd gekozen voor een uitgebreid interieuradvies. Het grootste gedeelte van de meubels blijft behouden. De huidige muren in de woonkamer zijn wit en de vloer bestaat uit bruin lamelparket. Eén muur in de serre is zeegroen en de rest van de muren zijn wit. Op de vloer ligt taupe laminaat in houtlook. De bestaande meubels die een combinatie moeten gaan vormen met het nieuwe interieur in de woonkamer zijn de goudbruine bank, het houten dressoir, de houten salontafel en de rvs lampen. In de serre is dit de houten eettafel en de zwart witte fauteuil.

Na overleg met het stel hebben we besloten om een urban jungle vibe te geven aan de gehele ruimte. Op deze manier krijgt de hele ruimte meer sfeer en eenheid.

Omdat het stel momenteel verhuisplannen heeft staat dit advies voorlopig 'on hold'.

Moodboard urban jungle met leren hoekbank groen vintage kleed planten betonlook muur en zeegroene muur en zeegroene lamp