Woonkamer en keuken

Wie: Gezin uit Hoogezand 

Wens: Combinatie van strak en klassiek

Kleurenschema: Groen, paars, zwart en wit

Pakketkeuze: Uitgebreid interieuradvies


Omdat dit gezin gaat verhuizen willen zij in hun nieuwe huis graag wat meer eenheid creëren. Vanwege hun verschillende woonstijlen kregen zij dit helaas zelf niet voor elkaar. Edwin zag het liefst een zwart witte moderne strakke ruimte met qua kleur één gekke uitspatting en Ingrid kon juist een meer klassieke inrichting met veel heldere kleuren en bloemen wel waarderen. De wens was daarom ook om deze combinatie één geheel te maken.

Er werd gekozen voor een uitgebreid interieuradvies. Het grootste gedeelte van de meubels blijft behouden. De huidige muren zijn wit en de vloer is grijs laminaat. In de keuken liggen witte tegels. De bestaande meubels die een combinatie moeten gaan vormen met het nieuwe interieur zijn van licht eikenhout, de stoelen aan de eettafel van zwart leer en de bank is donkergrijs. Alleen de lampenkappen worden vernieuwd, de lampenvoeten blijven.

Omdat het stel kan overeenkomen met de kleuren paars en groen worden dit de basiskleuren van de nieuwe inrichting. De nieuwe keuken wordt zwart maar wel met houten bovenkastjes waardoor deze niet al te strak oogt.